Categories
Блог

Изработване по поръчка

Някои неща, които трябва да знаете, преди да направите индивидуална поръчка за изработване

Когато клиентът заявява услуга “Изработване по поръчка” има някои неща, с които трябва да е запознат, особено ако ползва такава услуга за пръв път.

Имате любим модел блуза и желаете да ви се изработи в друг плат, цвят, материя. Донесете ни я, както и плата, от който ще трябва да я изработим (ако имате такъв). Моля имайте предвид, че е вероятно същият модел, дори и изпълнен на 100% идентично с мострата, но от друга материя, да се различава по начина, който ви стои (поради естеството на плата и други). Това, което ние правим, е да разгледаме мострата, да видим каква работа ни предстои по нея (като време и сложност) и да ви дадем оферта. След това изваждаме кройката. Това не е лесно, тъй като изработваме хартиена кройка от готово, вече ушито изделие. Моля да имате предвид, че е възможно да има разминавания с по няколко милиметра (не повече от сантиметър). След това на базата на тази кройка, изработваме новото изделие, по най-качествения и идентичен с мострата начин. Когато не можем да постигнем определен искан краен резултат (вид шев, за който не разполагаме със специална машина и др.) ние ще ви уведомим предварително при даване на поръчката. Вие на свой ред, решавате дали нашите условия и начин ви устройва. Ние ще направим всичко възможно да постигнем желания от вас резултат. Имаме многогодишен опит и примери (снимки, видео, готови, изработени от нас неща), които са на ваше разположение – да се запознаете с качеството на нашата работа. Моля да цените работата на колегите, които са вложили времето си и труда си за вас, и да разберете, че корекции с по 1-2-3 милиметра са невъзможни в някои случаи (порене и прекрояване на готова ушита яка, столче на яка, маншет на ръкав, преместване на илик и др.), особено когато се дължат на ваше виждане, “че така ще се харесате повече”, а не се налага по никаква друга причина. Моля, имайте предвид, че нашето първоначално ценообразуване не включва всички последващи промени, които желаете, разминаващи се значително с възложеното ни първоначално. Имаме право да ви уведомим, ако това е необходимо да се заплати допълнително. Както имаме право и да откажем, ако тези промени са невъзможни, технологично некоректни или абсолютно ненужни. За наше съжаление, доста често се случва, поради абсолютно, независещи от нас причини, клиент да желае многократни корекции “докато се хареса”.

Ние сме професионалисти, но и творци. Ще дадем всичко от себе си, за да ви направим щастливи и доволни от крайния резултат.

Заповядайте при нас, ако разбирате горенаписаното и искате да се възползвате от нашата експертиза, опит и желание да създадем нещо качествено и красиво за Вас!


Ушиване на тениска

Ушиване на трикотажен панталон

Разгледайте нашите модели