Станете моден дизайнер

Добре дошли в Модното ателие!
Тук можете да станете дизайнер на облекло. Да! Точно така! Ние предлагаме уникална услуга – вие избирате модела, размера, детайлите, материала и цветовете… И можете да поръчате САМО една бройка – тази, която ще носите – уникална, защото дизайнерът сте Вие. Ако пък имате желание да създадете собствена колекция или моден бранд, ние ще ви изработим толкова бройки, колкото ви трябват и ще сложим вашите етикети. Без изискване за минимално количество!
Вече няма какво да Ви спира да творите и експериментирате! Имате Модно ателие на Ваше разположение!


Вижте как става

Избирате някой тип дреха от нашата колекция – тениска, рокля и т.н. Можете да изберете да персонализирате размера (можете да дадете собствени мерки), цвета (можете да изберете един цвят или комбинация от цветове), можете да промените дължината на дрехата, дължината на ръкава, типа на деколтето и т.н. Можете да изберете някоя различна материя от нашия каталог или дори да предоставите ваш собствен любим плат, за да ви изработим артикула от него!
Ако не намирате наш модел с желания от Вас силует, не се притеснявайте, свържете се с нас по телефона или елате на място, за да ви съдействаме.